Enixé IT Solutions BV
Botnische Golf 9-A
3446 CN Woerden
0348 430222

Technische expertise

Microsoft

Enixé is technology partner van Microsoft. Veel oplossingen worden gerealiseerd in de Microsoft .NET omgeving met MS SQL Server als database platform.
 

ESRI

Enixé is business partner van ESRI Nederland (leverancier van Geografische Software). Enixé bouwt webapplicaties waarmee operationele, tactische en strategische geografische rapportages en analyses kunnen worden gepubliceerd. Hierbij is het mogelijk om via “drilldown” te schakelen naar de onderliggende niveaus.

Als business partner van ESRI levert Enixé daarnaast ondersteuning bij het implementeren van de ESRI producten (ArcGIS Server, ArcGIS Desktop). 


Google

Enixé ontwikkelt geografische applicaties met behulp van Google Maps en Google Earth waarmee haar klanten hun business op de kaart zetten.

 

Sybase / PowerBuilder

Enixé heeft veel ervaring in de Sybase en PowerBuilder omgeving. Enixé ontwikkelt applicaties en biedt ondersteuning op bestaande applicaties. Daarnaast worden migratietrajecten naar de Microsoft omgeving uitgevoerd. 

 

Open Source

Er wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van Open Source oplossingen. Dit heeft voor de klant als voordeel, dat er geen aanschaf- en licentiekosten aan het product zijn verbonden. Enixé heeft voor een aantal klanten maatwerk oplossingen ontwikkeld in PHP/MySQL en JSP/MySQL.

Pentaho is een Open Source Business Intelligence systeem (OSBI) waarmee gegevens uit verschillende bronsystemen worden verzameld, geaggregeerd, bewerkt en als management informatie gepresenteerd. Enixé verzorgt de implementatie hiervan bij haar klanten.

Magento is een Open Source Webshop. Enixé verzorgt de implementatie hiervan bij haar klanten.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van