Monumenten-Monitor app

25-08-2014

MonumentenMonitor-Online is het eerste nationale monumenten informatie systeem, waarbij de nadruk ligt op informatie over monumenten en waardering van monumenten. Hiervoor wordt de huidige software uitgebreid met een nieuwe mobiele applicatie die aan de actualiteit, kwantiteit en kwaliteit van informatie moet bijdragen. In dit nieuwsbericht maakt u eerst kennis met MonumentenMonitor-Online en leest u vervolgens over de nieuwe mobiele applicatie die nog in ontwikkeling is. 

 

wat is Monumentenmonitor-onlinE

De MonumentenMonitor-Online is het eerste monumenten Informatie systeem waarin per monument of object de meest actuele gegevens zijn op te vragen over: kenmerken, gebruik en de staat van onderhoud van het object, inclusief actuele kaartbeelden en scherpe foto’s. MonumentenMonitor-Online biedt daarnaast totaaloverzichten waarmee bijvoorbeeld per CBS-Erfgoedcategorie de leegstand, gemiddelde staat van onderhoud of mate waarin objecten zijn herbestemd kan worden bepaald. Deze goed beveiligde online applicatie is te benaderen via Inter- of Intranet. 

 

Informatieverzameling

MonumentenMonitor verzamelt, ordent, combineert, analyseert en verrijkt kwantitatieve en kwalitatieve informatie, zoals bijvoorbeeld de staat van het onderhoud, van karakteristiek vastgoed en monumenten.

 

Mobiele applicatie

De MonumentenMonitor-Online wordt door Enixé uitgebreid met een mobiele applicatie. Deze applicatie geeft inzicht in de informatieverzameling van MonumentenMonitor-Online en waarin gegevens van monumenten worden gekoppeld aan social-mediaberichten.

De applicatie biedt ook de mogelijkheid om op een eenvoudige manier een rapport van bijvoorbeeld de huidige staat van onderhoud op te voeren. Dit rapport draagt bij aan actualiteit en kwantiteit van informatie over een bepaald monument. De rapporten worden zorgvuldig gecontroleerd zodat het ook kwalitatief een toevoeging is aan de informatie van MonumentenMonitor-Online. 

 

App-ontwikkeling

Zie ook onze pagina over app-ontwikkeling.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van