Enixé IT Solutions BV
Botnische Golf 9-A
3446 CN Woerden
0348 430222

Werken bij Enixé

Enixé werkt aan goede en intelligente ICT oplossingen voor vaste klanten. Zowel vakinhoudelijk als financieel heeft Enixé (daar zijn we van overtuigd) veel te bieden. Wij streven langdurige relaties na, zowel met klanten en partners als met collega’s. Wij hebben niet de doelstelling zoveel mogelijk aan een medewerker te verdienen. Liever wat minder winst ten behoeve van veel meer tevredenheid en genoegdoening. Werken bij en met Enixé  moet vooral leuk zijn. Je werkt immers om te leven !
 

Jan Willem van Meerten (Directeur)

"Door kennissessies worden de opgedane leerervaringen gedeeld. Door de samenwerking met ons zusterbedrijf Axime zijn er diverse doorgroei mogelijkheden naar bijvoorbeeld Business Consultant of projectmanager.

Er wordt vaak hard gewerkt, dus er wordt ook regelmatig tijd ingeruimd voor ontspanning in de vorm van uitjes met en zonder partner, karten, zweefvliegen, etc."
 

Richard Smit (Projectleider)

"Ik werk nu ruim 10 jaar voor Enixé en ben vanaf de oprichting betrokken en heb verschillende rollen vervuld. Wat ik vooral leuk vind is dat iedere medewerker mee kan praten over zaken als strategie, kansen, etc. Initiatief op dit gebied wordt erg op prijs gesteld."
 
 

Vacatures

Wij zijn op zoek naar ervaren en beginnende.NET en/of PHP ontwikkelaars. De werkzaamheden en projecten zijn zeer divers, alle facetten van systeemontwikkeling komen aan bod. Je hebt zelf de kans om mee te sturen in ontwikkeling en door te groeien. Klik hier voor meer informatie.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van