Procesanalyse

Procesanalyse bij klinisch geneesmiddelen onderzoek.


Voor Nefarma uit Den Haag heeft Enixé een informatiesysteem ontwikkeld waarmee een twee-tal belangrijke processen in de geneesmiddelen industrie wordt geanalyseerd. Hierbij zijn belangrijk:

  • duur geneesmiddelenonderzoek.
  • duur vergoedingsaanvragen geneesmiddelen.


Doorlooptijden

Er zijn veel externe partijen betrokken bij deze processen en er is uitgebreide wet- en regelgeving. De leden van Nefarma hebben de mogelijkheid om deze processen te monitoren door administratie van gegevens in alle fases van het proces. Diverse statistieken geven inzicht in de doorlooptijden per fase en over meerdere fases heen. Hierbij kunnen gegevens zowel op totaalniveau als onderling worden vergeleken. Op deze wijze wordt inzicht verkregen in de prestatie van de leden en externe partijen.
 

Voordelen

  • Inzicht in de doorlooptijden van de verschillende fases van de processen, zowel op totaalniveau als voor leden en externe partijen.
  • Inzicht in welke fases en partijen de knelpunten vormen en welke wettelijke termijnen overschreden worden.
  • Snelle online toegang voor alle leden tot gegevens en statistieken.


Het webbased systeem wordt sinds 2002 gehost en beheerd door Enixé.

Annemarie van den Burg, beleidsmedewerker gezondheidseconomie bij Nefarma, over deze samenwerking: "Snelle en vriendelijke Service".

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van