Enixé IT Solutions BV
Botnische Golf 9-A
3446 CN Woerden
0348 430222

Beleids Communicatie

Efficiënte beleidscommunicatie door Corporatie Informatie Systeem (CIS).Voor woningcorporatie Thuisvester uit Oosterhout heeft Enixé een Corporatie Informatie Systeem (CIS) ontwikkeld waarmee gebruikers snel inzicht krijgen in strategische informatie over complexen, complexbeheerplannen en individuele woningen. Doel van het systeem is beter inzicht te bieden in gegevens over het woningbezit van Thuisvester. Het systeem is hiermee een belangrijke schakel in de beleidscommunicatie.


Het CIS dient als portal tot informatie die afkomstig is vanuit verschillende databronnen en systemen en is opgezet als een uitbreiding op het eerder door Enixé ontwikkelde geografisch informatiesysteem (GIS) waarin management informatie op een geografische wijze wordt gepresenteerd.


Integratie met andere systemen

Vanuit verschillende bronnen, waaronder WocasX, worden elke nacht gegevens geïmporteerd in het CIS.

Daarbij worden diverse soorten gegevens geaggregeerd naar complex en corporatie niveau.

Het systeem  word door Enixé gehost in een professioneel datacenter dat voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid, stroomvoorziening en connectiviteit. 

 

 

Voordelen

  • Snelle toegang tot gewenste gegevens.
  • Combinatie van gegevens uit verschillende bronnen.
  • Van individuele woning  tot corporatie- en complexniveau.
  • Integratie met bestaand GIS-systeem voor weergave geografische data.


Project

Het unieke aan dit project was de intensieve samenwerking tussen Enixé en de automatiseringsafdeling van Thuisvester.

Sicco Botman, Stafmedewerker Strategisch Voorraadbeleid bij Thuisvester over deze samenwerking: 'Thuisvester heeft op een constructieve en prettige manier samengewerkt met Enixé. Enixé heeft het programma van eisen (pve) voor het corporatie informatie systeem van Thuisvester in zijn geheel weten in te vullen. Bovendien heeft Enixé zich betrokken, flexibel en creatief getoond. Hierdoor heeft ons systeem uiteindelijk een hogere kwaliteit gekregen, dan we zelf hadden opgenomen in ons pve.'

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Productvergelijk

Het geschikte software pakket vinden is niet gemakkelijk. Veel keus en geen specificaties van functionaliteit en kosten. Wij vergelijken wel!

Aanmelden Enixé nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Enixé is partner vanBekijk al onze partners

Enixé is sponser van